Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

"Τυχαίο" συμπλήρωμα της προηγούμενης ανάρτησης !

Σήμερα τα ξημερώματα (04:55) τελείωσα τη προηγούμενη ανάρτηση ... Τώρα (09:30) , εντελώς "τυχαία" , άνοιξα τον υπολογιστή μου χωρίς να θέλω κάτι συγκεκριμένο. Συνήθως τον ανοίγω το βράδυ που έχω ήσυχα για να δουλέψω.

Χωρίς να το καταλάβω ... βρέθηκα στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ και την πάρα κάτω ανάρτηση ....


Στο Πανεπιστήμιο της καρδιάς ...στο Άγιον Όρος...

Στο τηλέφωνο ήταν ο Φ. Με έπαιρνε απο ένα ταπεινό μα τόσο αγαπημένο κελλάκι στις Καρυές ...Αδερφέ μου προχθές των Θεοφανείων (20-01-2011)πήγαμε στην Ιβήρων...Αυτό που ζήσαμε ήταν συνταρακτικό ...θα στο πω αδερφέ
μου να πάρεις κουράγιο όπως πήραμε όλοι μας ...Το καντηλάκι της Πορταϊτισσας άρχισε να κουνιέται αργά και σταυροειδώς στην ώρα της Θείας Λειτουργίας ...για μια ώρα ασταμάτητα μπροστά στα δακρυσμένα μάτια όλων μας ...Οι Γέροντες λένε πως όταν αυτό συμβαίνει σε ώρα Θείας λατρείας είναι πολύ καλό και η Παναγιά μας δείχνει το πόσο μας αγαπά και πόσο μας σκεπάζει ....Κάτι τόσο ελπιδοφόρο για τις ψυχές μας τούτες τις σκοτεινές ώρες ...Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι....Ένα θαύμα βάλσαμο για την βουρκωμένη ψυχή μας ...Αδερφέ μου σ ευχαριστώ για το ευλογημένο μαντάτο ,,,




Για ολόκληρη την ανάρτηση ... πατήστε εδω !
 

Με τη σειρά μου ... ευχαριστώ κι εγώ για το ευλογημένο μαντάτο !


ΆΦΩΝΟΣ ... μεταφράζω αυτό το "ΤΥΧΑΊΟ" γεγονός σαν απάντηση - σχόλιο στην προ λίγων ορών ανάρτηση μου από την ΜΑΝΟΎΛΑ μας !!!!

ΥΓ. Η μονή Ιβήρων , είναι μια από τις τέσσερις που είχα τη χαρά - τιμή να επισκεφθώ πριν 14 περίπου μήνες , όπου παρακολούθησα όλη τη Θεία Λειτουργία και προσκύνησα στην εικόνα της Παναγίας Πορταϊτισσας .

ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ... Η Μανούλα του Αδερφού μας , δεν μας ξέχασε ποτέ !!! .... είναι μαζί μας - δίπλα μας. Είναι η μοναδική ελπίδα μας ... ΥΠΟΜΟΝΉ - ΠΊΣΤΗ - ΑΓΆΠΗ (συμπλήρωμα της προηγούμενης ανάρτησης).

Καλή μέρα σε όλους !


Υπομονή , Πίστη και Αγάπη


Δεν φτάνει η τέλια παραπληροφόρηση - προπαγάνδα - αποβλάκωση και τόσα άλλα "καλά" που ΣΑΣ προσφέρει αυτό το καταραμένο κουτί που έχουμε όλοι στα σπίτια μας και που πολλοί από σας έχουν βάλει και στη τουαλέτα για να μην χάσουν λεπτό από τη σαβούρα που μεθοδικά σας προσφέρουν τα τσιράκια της νέας τάξης (όπως αυτό αποκαλούνται ...) ????? Σας πρόσφεραν και ΆΚΟΥΣΟΝ - ΆΚΟΥΣΟΝ τουρκικές σαπουνόπερες !!!!. Κι εσείς σαν να μην το ξεστομίσω τι .... κάθεστε και τις βλέπετε !!!!!!

Άντε και σ' ανώτερα ... Δε πάτε να μάθετε και τη κώλο γλώσσα τους για να παρακολουθείτε καλύτερα ??? Ή μήπως είναι προ άγγελος μιας νέας οθωμανικής εκστρατείας ( που την έχουνε συμφωνήσει  οι 300 προδότες ) εναντίον μας ?

Και που 'στε αδέρφια .... σε λίγο θα βάλουν και τουρκικά κινούμενα σχέδια για να συνηθίζουν τα παιδιά μας !!!

Πάρτε τώρα μια ....
Αναμετάδοση από το defencenet
________________________________________________________________________________

Τουρκικό σχέδιο SUGA: Απόβαση σε Λέρο, Οινούσσες και Φούρνους! - To ναυτικό σκέλος της "Βαριοπούλας"

23-01-2011 20:33:46 ImageΑπόβαση στις Οινούσσες, τους Φούρνους και τη Λέρο, με συνδυασμένη ενέργεια αμφίβιων ειδικών δυνάμεων, αερομεταφερόμενων ειδικών δυνάμεων και εν τέλει βαρέων δυνάμεων, περιλάμβανε το σχέδιο “Suga” που είχε καταστρώσει το τουρκικό Nαυτικό, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Βαριοπούλα”. Η επιχείρηση θα γινόταν τον Μάρτιο του 2003, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Γιενί Σαφάκ". Επιβεβαιώνονται έτσι όσοι πιστεύουν ότι αν γίνει ενέργεια της Τουρκίας κατά της νησιωτικής Ελλάδας αυτή θα αφορά τα Δωδεκάνησα για τα οποία η Άγκυρα θεωρεί ότι υπάρχει νομική ασάφεια στην κυριαρχία τους από την συνθήκη των Παρισίων του 1948.
Θυμίζουμε την ενέργεια τον Ιούλιο του 2009 σε μικρό νησί της Δωδεκανήσου την οποία κινηματογραφούσε τουρκικό συνεργείο από φουσκωτό σκάφος για να στοιχειοθετήσει "επιθετική κίνηση με μεταφορά στρατευμάτων σε νησιά των "γκρίζων ζωνών" στο Αιγαίο", η προβολή του οποίου θα προκαλούσε πολεμικό κλίμα στην Τουρκία. Ευτυχώς το Λιμενικό πρόλαβε το φουσκωτό, λίγο πριν μπει στα τουρκικά χωρικά ύδατα, συνέλαβε τους επιβαίνοντες και κατέσχεσε όλο το υλικό που είχαν συλλέξει!
Η εφημερίδα γράφει ότι έγγραφα που βρέθηκαν στο επιτελείο του Στόλου στο Γκιόλτζουκ, έδειξαν πως η χούντα που ετοίμασε το σχέδιο “Βαριοπούλα” είχε για στόχο την τουρκική απόβαση στις Οινούσσες, τους Φούρνους και τη Λέρο.
Όλα αυτά, μετά από διαταγή του τότε διοικητή του τουρκικού στόλου ναύαρχου Οζντέν Ορνέκ για πρόκληση κρίσης γύρω από τις βραχονησίδες στο Αιγαίο, οι οποίες αποκαλούνται στο έγγραφο, όπως ονομάζονται και επισήμως στην Τουρκία, “νησιά, νησίδες και βραχονησίδες η κυριότητα των οποίων δεν έχει μεταβιβαστεί με συμφωνίες στην Ελλάδα”.

   
Στην εν λόγω διαταγή ζητείται να συσταθούν οι σχετικές επιτροπές μέχρι τις 3 Μαρτίου 2003, ημέρα κατά την οποία θα γινόταν συζήτηση επί του σχεδίου Βαριοπούλα.

   
Σύμφωνα με την εφημερίδα, στη συνεδρίαση που έγινε το Δεκέμβριο του 2002 σχετικά με το σχέδιο “Suga” που ήταν το ναυτικό τμήμα της “Βαριοπούλας”, “προτάθηκε να αξιοποιηθούν οι προστριβές που προκύπτουν ορισμένες φορές μεταξύ τουρκικών και ελληνικών αλιευτικών, γύρω από το νησί Ζουράφα”.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι “σκοπός ήταν η πραγματοποίηση εκτεταμένης επιχείρησης με στόχο τη Λέρο, με τη συμμετοχή ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων. Έτσι, θα διασφαλιζόταν η αντίδραση της Ελλάδας και το ξέσπασμα της κρίσης”.

  
Σε έκθεση που γράφτηκε μετά την εν λόγω συνεδρίαση, το Δεκέμβριο του 2002 και φέρει την υπογραφή του αρχιπλοίαρχου Ντενίζ Τζόρα, αναφέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα ότι “εκτιμάται πως η ετοιμασία εκτεταμένης επιχείρησης εναντίον της Λέρου, θα προκαλέσει αλλαγή στην κατάσταση επιφυλακής της Ελλάδας”.

"Για την Λέρο
θα χρειαστούν σημαντικές δυνάμεις και πιθανόν η κινητοποίηση να γίνει αντιληπτή από τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών. Προτείνεται η απ΄ευθείας μεταφορά ειδικών δυνάμεων από την Ανατολή με ελικόπτερα και η στενή υποστήριξη μετά την αεραπόβαση από τις Αεροπορία μέχρι την άφιξη βαρέων τμημάτων. Πρώτα πρέπει να εξουδετερωθεί η μικρή στρατιωτική δύναμη του νησιού και εν συνεχεία να ελεγχθεί το λιμάνι για την άφιξη βαρέων δυνάμεων που θα αφιχθούν για να αποτρέψουν επιχειρήση ανακατάληψης"  
Σε άλλη έκθεση των επιτροπών που συστάθηκαν στο πλαίσιο του σχεδίου “Suga”, αναφέρονται και τα ονόματα των νησιών όπου θα γίνει απόβαση. Πρόκειται για τις Οινούσσες, με το σκεπτικό ότι “οι Οινούσσες ελέγχουν από το βορρά το δίαυλο του Τσεσμέ κι από ανατολικά τη Χίο και ως εκ τούτου θα προσφέρουν σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στην αποκοπή και της Χίου, ενώ θα απαλειφθεί και ο κίνδυνος κατά του Τσεσμέ”.
Επίσης αναφέρεται ότι "Δεν διαθέτουν ισχυρές στρατιωτιές δυνάμεις, η μεταφορά ενισχύσεων είναι αδύνατη και ο πληθυσμός τους μικρός και δεν θα έχει δυνατότητα να συνεισφέρει στην αμυντική προσπάθεια, όμως θα συμβεί αν κάνουμε ενέργεια σε μεγαλύτερα νησιά".
Σε άλλο σημείωμα που φέρει την υπογραφή του αντιπλοίαρχου Ερντίν Ινάλ και συντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2003 αναφέρεται ότι στη μονάδα που θα δημιουργηθεί για την επιχείρηση στα νησιά θα πάρει μέρος μία ομάδα αμφίβιων καταδρομών η οποία θα προηγηθεί του κύριου επιθετικού κύματος και θα καταστρέψει τις υποδομές του νησιού, ενώ θα κτυπήσει τα βασικά κέντρα διοίκησης!
Στην αερομεταφερόμενη κίνηση θα χρησιμοποιούσαν ελικόπτερα Super Puma και εν συνεχεία UH-60. Τον πληθυσμό θα τον συγκέντρωναν μετά την κατάληψη του νησιού σε στρατόπεδο και θα τον έστελναν στην ηπειρωτική Ελλάδα!   
Τέλος στην έκθεση για τη σχετική με το σχέδιο “Suga” συνεδρίαση που έγινε τον Ιανουάριο του 2003, αναφέρεται ότι οι εξελίξεις σχετικά με την κρίση, όμοια με αυτής στα Ίμια, που θα ξεσπάσει, θα διοχετευτούν στα ΜΜΕ.
"Πριν την έναρξη των αποβάσεων θα δοθούν στην δημοσιότητα επεισόδια σε βάρος των τουρκικών δυνάμεων" αναφέρεται χαρακτηριστικά.
   
Μήπως και με αυτά τα στοιχεία κάποιοι από την ελληνική πολιτική ηγεσία και ειδικότερα την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αντιλαμβάνονται ότι παίζουν με τη φωτιά, αφοπλίζοντας την χώρα; Εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος τους: Να αποτελέσουμε εύκολη λεία... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

________________________________________________________________________________ 


Πηγή : http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17028&Itemid=139

Ελληνίδες - Έλληνες ... σας θερμό παρακαλώ ... Τον λιγοστό χρόνο που σας μένει ελεύθερο ... κλείστε το βρομώ κούτι και διαβάστε ένα βιβλίο - μιλήστε με τα παιδιά σας (αν δεν έχετε ... με τον γείτονα !!! (όχι να τον θυμάστε μόνο όταν κάνει φασαρία ή σας ενοχλεί κλπ)). Κάντε ένα "reset" στη μνήμη σας για 5 λεπτά !!! (φτάνει...) και σκεφθείτε ξανά (με καθαρό μυαλό) πως ήσασταν χθες , τι κάνατε σήμερα και τι περιμένετε αύριο. Είμαι σίγουρος πως θα πάρετε καλύτερες αποφάσεις. Μην ξεχνάτε όμως πως όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι ένα αρχαίο καλοστημένο σχέδιο με σκοπό να μας αποδεκατίσει (όχι μόνο εμάς τους Έλληνες ... αλλά παγκόσμιο) και να γλιτώσουν μόνο όσοι υποταχθούν σ' αυτούς ή μάλλον σ' αυτόν .... (ξέρετε αυτά δεν τα λένε μόνο αυτοί οι γραφικοί - παλαβοί σα κι εμένα )  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΕΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ που όλοι έχουμε στα σπίτια μας (σαν χριστιανοί ορθόδοξοι (τρομάρα μας...)) και κανείς από μας δεν την έχει ανοίξει μέχρι σήμερα !!!!!!
Μην ξεχνάτε πως ο Άγιος Κοσμάς (πριν την επανάσταση του 1821) ανάμεσα στις πολλές του προφητείες έλεγε πως ο διάβολος θα μπει στα σπίτια μας από τα κεραμίδια (τηλεόραση) , τα νέα θα μαθαίνετε από τα θρησκευτικά βιβλία , θα τα βλέπετε και δε θα τα τρώτε (κώδικας διατροφής (σύντομα κοντά μας)) , θα φορολογήσουν τα κοτέτσια (ισχύει στη Αμερική...) , θα φορολογίσουν τα παράθυρα (πράσινα σπίτια (σε ισχύ φέτος)) κι ένα καρο άλλα ... Κανένας δεν έδωσε ημερομηνίες αλλά παρακολουθώντας τα γεγονότα ... συμπεραίνουμε πώς ο καιρός είναι πολύ κοντά !!! αν δεν ήρθε !!!
Αγαπητά μου αδέρφια ... υπομονή και πίστη !!! Αυτά είναι τα όπλα μας !!! Ας ξεκινήσουμε να δείχνουμε την αγάπη μας από το σπίτι μας ... στο σύντροφό και τα παιδιά μας ... κι ας έχουμε την εντύπωση πως είναι σε λάθος δρόμο ! ή πως μας καταπιέζουν - αδικούν !!! Χαμογελάστε τους ... πείτε τους ένα καλό λόγο κι ας σας στενοχώρησαν ! Μην ξεχνάτε πως κι αυτοί ζουν στον ίδιο "Ψεύτικο Κόσμο" με μας !!! με τα ίδια "τεχνικά" προβλήματά μας !!! Πόσο μάλλον τα παιδιά μας που θα μεγαλώσουν σ' ένα τρις χειρότερο κόσμο (όπως πάει), χωρίς ιδανικά - στόχους - αρχές. Όταν τέλος φτάνετε σε αδιέξοδο ... σιγώ τραγουδιστέ το ...


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Των εχθρών τα φουσάτα περάσανσαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά. Με κανόνια τις πόλεις χαλάσαν, μας ανάψαν φωτιές στα χωριά.
Η Ελλάδα ποτέ δέν πεθαίνει,δέν τη σκιάζει φοβέρα καμιά.Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά πρός τη δόξα τραβά.
Μα οι εχθροί μας πιά τώρα σκορπίσανκαι ξανάρθε σε μας λευτεριά.Γιά να φτιάξουμε τα όσα γκρεμίσαν,ας κοιτάξουμε τώρα μπροστά.
Η Ελλάδα ποτέ δέν πεθαίνει,δέν τη σκιάζει φοβέρα καμιά.Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά πρός τη δόξα τραβά.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ 

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ ΕΜΕΙΣ

ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ

ΑΜΗΝ

Σπύρος Μήλιος αρχές του 2011

του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βία μετράει τη γη.
2

Απ' τα κόκαλα βγαλμέ
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθερι

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ - ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Από το κεντρικό δελτίο του Kontra channel του Σαββάτου 21 / 1 / 2011



http://www.youtube.com/user/MISPIRAKOS

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011

Αναμετάδοση από [ http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?p=34974 ]


ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ. ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

H Πράβδα προβλέπει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της ρωσοτουρκικό πόλεμο για θέματα της μαύρης θάλασσας, προφανώς επειδή οι Ρώσοι έχουν ενδείξεις ότι οι Τούρκοι δεν θα κρατήσουν τις συμφωνίες για τους αγωγούς.

Προβλέπεται επίσης σειρά θερμών επεισοδίων με την Ελλάδα και την Βουλγαρία, εξ αιτίας των οποίων η Ρωσία θα βρει ευκαιρία να παρέμβει.

Προβλέπει σύμφωνα με τις πληροφορίες της, πόλεμο μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ μέσα στο Λίβανο. Εμπλοκή της Συρίας.

Από τον γενικό χαμό δεν εξαιρεί την Κύπρο όπου θα γίνει ανάφλεξη με τους Τούρκους.

Το άρθρο είναι τεράστιο και βγάζει στη φόρα τις πληροφορίες, ή ίσως τα σχέδια του Πούτιν για το 2011 το οποίο ονομάζει μαύρο έτος.

Προβλέπει επίσης εμφύλιο και εξεγέρσεις και οικονομική κατάρρευση στις ΗΠΑ, με το Τέξας να θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί.

Προβλέπει επίσης οικονομικό κραχ στην Κίνα.

Τέλος για την Ελλάδα προβλέπει σύσφιξη των σχέσεών της με την Ρωσία, μετά τον πόλεμο της Ρωσίας με την Τουρκία.

http://english.pravda.ru/society/storie ... rk_year-0/

Επίσης ... δείτε και το [ http://www.liako.gr/news/home/29559-liakopoulos-nwo.html ]

Στοιχεία επισκέπτη