Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Χωρίς πολλά λόγια ....

   Δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση , αναγνώριση ή οτιδήποτε άλλο ....

   Ούτε θ' αναφέρω πως εγώ όταν πριν Χ χρόνια τα φώναζα , με βαφτίσατε 'τρελό - γραφικό κλπ'.

   Το μόνο που θέλω είναι ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ επιτέλους από τον ύπνο του 'αδίκου' που μας έχει επιβάλει η νέα τάξη των πραγμάτων με στόχο την απόλυτη υποταγή μας στ' αφεντικά τους (σατανά - αντίχριστο - κλώνο κλπ), ξεχνώντας τον Μοναδικό Τριαδικό Θεό μας.

  
   Σας δίνω το εξώφυλλο της εφημερίδας 'Ελεύθερη Ώρα', που δημοσιεύθηκε Δευτέρα 30 Απρίλη 2012 , καλύπτοντας μέσα σε τέσσερις σελίδες σφαιρικά το θέμα....

  Ακόμη περιμένετε να το διαβάσετε σε πρωτοκλασάτες φυλλάδες ή να το δείξει η 'μενεγάκη΄ στο κονσερβοκούτι που έχετε τουλάχιστον στο σαλόνι σας  ????

  Εύγε στους συντελεστές της ανωτέρω δημοσίευσης, που το ανέδειξε έστω και προεκλογικά ...

   Καλά ξυπνητούρια - Καλή μέρα σας ........ Και καλό μήνα να έχουμε ( με πατριωτική κυβέρνηση, χωρίς ψευτο θερμά επεισόδια στο Αιγαίο , χωρίς τρίτο παγκόσμιο πόλεμο , με την Αγιά Σοφιά μας σε λειτουργία , με τα πλούτη του υπεδάφους - εδάφους μας που δεν το κατακτήσαμε ... ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΡΕ !!!!!!! ) χαρίζοντας αγάπη - σοφία - πολιτισμό σε όλους. Ακόμα και στους ψευτο δανειστές μας !!!!

   Μα τι λέω ο τρελός ........... ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΥΓ. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σιγής ... ελπίζω να επανέλθω ... Μέχρι τότε αλλά και για πάντα ... Δυνατά Ελληνικά και Ορθόδοξα ... "Η Ελλάδα ΠΟΤΈ δε πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Στοιχεία επισκέπτη